Zondag 10 november – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten
  Uitverkocht

  Theater de Baersdonck, Grubbenvorst
  (Parkeerplaats Kloosterstraat 31, Grubbenvorst, ingang links via Beatrixstraat)

  Een frisse mix van Portugese fado, Braziliaanse melodieën, flamenco en Kaapverdische tinten. En dat alles op een voor het grote publiek onbekende locatie, maar eentje zoals Cambrinus die best zelf had willen hebben: een heus theater, met tribune zelfs en toch intiem.

  In Theater de Baersdonck is nu plaats voor gepassioneerde muziek op groovy, organische beats, oorspronkelijk en tegelijkertijd eigentijds.

  Frontvrouwe Magda Mendes is geboren in Lissabon en als zangeres afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam. Ze wordt begeleidt door musici die allen kunnen bogen op een sterke live reputatie. Flamencogitarist Alain Labrie (Labryenco), pianist en Würlitzerspeler Emiel van Rijthoven (Sensual, Waylon) en percussionist Udo Demandt (Fernando Lameirinhas, Primos del Norte) vormen met multi-instrumentalist en oprichter Martijn Morselt de band die de stem van Magda Mendes draagt.

  Sprankelend, melodieus, gevarieerd, professioneel, gepassioneerd’, aldus NRC over Luzazul. In meerdere recensies beschouwd als aanwinst op het gebied van wereldmuziek, maar intussen ook – als een logisch vervolg op Zuco 103 – door jazz- en popliefhebber.

  THEATER DE BAERSDONCK
  De Baersdonck in Grubbenvorst is een plek waar wonen, werken, leren en dagbesteding samenkomen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze kijken uit naar terugkeer in de maatschappij en willen hierin graag van betekenis zijn.
  Naast het prachtige theater in het hoofdgebouw van deze voormalige basisschool, zitten er ook een gratis bibliotheek, een creatief atelier en een eigen kantine, waar de cliënten hun steentje kunnen bijdragen”.
  Met 120 plaatsen biedt Theater De Baersdonck vanaf een tribune een mooi zicht op het podium dat voelt als dichtbij en intiem. Een plek waar Luzazul zich thuis zal voelen. Het publiek ongetwijfeld ook. Laat je verrassen…

  Meer informatie over de locatie vindt u hier en hier meer informatie over Luzazul.

  Een voorproefje van Luzazul: