Zondag 20 augustus – 16.00 uur – entree vrij

  (vrijwillige bijdrage “in de hoed” – reserveren niet nodig)

  Vier geroutineerde musici met een bak aan ervaring op diverse muzikale vlakken vinden elkaar als vrienden in blues en rock als een gezamenlijke liefhebberij. Hun staat van dienst is niet alledaags.

  Mark Eshuijs is een zeer ervaren drummer en speelde in diverse theaterproducties en hij begeleidde een keur aan artiesten. In de Margriet Eshuijs Band en Motel Westcoast is hij de vaste drummer.

  Bassist Jan van Olffen is een veelgevraagde bassist, die naast diverse theaterproducties (o.a. Soldaat van Oranje) ook bast bij o.a. Sympho Classics en Kayak.

  Toetsenist Co Vergouwen is net als Mark Eshuijs vaste muzikant in de Margriet Eshuijs Band. Afgestudeerd als hammond organist met een grote voorliefde voor rock past hij prima in het plaatje van King B.

  De meeste mensen herkennen gitarist Jan Buis als bandleider van Andre Hazes en van Hollywood Boulevard, maar hij trad ook in andere bezettingen op in vele radio- en tv-programma’s. Sinds kort is Jan toegetreden tot het kersverse Bluesworld Collective. Zijn grote voorliefde voor blues en rock komt daarmee volledig tot zijn recht.

  Meer informatie over King B is te vinden op hun facebookpagina en ze zijn te zien en te beluisteren op You Tube:

  Gitarist Jan Buis met “Still got the Blues” bij uitvaart André Hazes