Zondag 29 januari – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten.

  Oorspronkelijk gepland in 2016, nu op ons podium…

   

   

  The Freelance Band speelt – na een onderbreking van ruim twintig jaar – weer in de originele bezetting. Met Aad van Pijlen op bas, Frank Nuyens op elektrisch gitaar en Philip Kroonenberg op akoestisch gitaar en ukelele. De band is uitgebreid met mondharmonicaman Hans de Vries, drummer Andreas Robbie Carree en multi-instrumentalist Harm van Sleen.

  In de eerste bloeiperiode van de band bracht het label Red Bullet twee elpees uit van The Freelance Band, die inmiddels collectors items zijn geworden: “Rough ’n Tough” (1980) en “Midnight Power House” (1985). Geplaagd door een te forse dosis “Party Time” (drugs en drank) viel de band in 1986 uit elkaar. Van Pijlen ging verder in Livin’ Blues en daarna in Jules Deelders theatershow. Lagrand keerde eveneens voor korte tijd terug naar Livin’ Blues en maakte daarna deel uit van de Muskee Band, The Blizzards en Blues Summit. Nuyens ging weer op pad met de Q65 en Kroonenberg maakte in het daaropvolgende decennium met zijn ” Magic Magicians” vijf cd’s met eigen songs.

  Meer informatie over de Freelance Band is te vinden op hun website en facebook-pagina en te zien en te beluisdteren op You Tube:
  Johnny, don’t blow no more: