Woensdag 21 juni – 20.30 uur – € 20,= excl. servicekosten – UITVERKOCHT

    Eric Vloeimans, een van Europa’s beste trompettisten, staat verdeeld over zowel klassiek, jazz als ook pop met alle groten op het podium. Internationaal wordt hij geroemd om zijn bijzondere klank en kan hij als geen ander fluisteren op zijn trompet. Ooit begonnen in de jazz en geïmproviseerde muziek, voelt hij zich in alle stijlen thuis en heeft alle clichés van de jazzmuzikant overboord gegooid.

    Eric Vloeimans en Egbert Derix

    Egbert Derix & Eric Vloeimans zijn elkaars gelijken en staan geregeld samen op de poster van diverse podia.

    Egbert Derix weet van hoge kwaliteit te getuigen en deelde het podium met Fay Lovsky, saxofonist Leo Janssen (Metropole-orkest), Iain Matthews en Supertramp-saxofonist John Helliwell. Hij werkt samen met de zanger van Marillion Steve Hogarth en voor de laatste cd van Fish schreef Derix de stijkers-arrangementen. Egberts laatste composities betreffen Duitstalige liederen die – als in de traditie van een klassiek Liederbuch – worden gezongen door operazanger Sef Thissen.

    Meer informnatie over Eric Vloeimans is te vinden op zijn website Meer informatie over Egbert Derix is te vinden op zijn website.