Zondag 19 februari – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten

  Baer Traa’s wonderlijke stem… improvisatie & verrassingen (UITVERKOCHT)

   

  Baer Traa zw

  Baer Traa is een veelzijdig muzikant en speelt gitaar en piano. Maar zijn succes ligt vooral in zijn wonderlijke stem en in een groot improvisatievermogen, waardoor zijn warme diepdonkere stem makkelijk een weg vindt in soul, funk, jazz en het singer-songwriter genre. Baer Traa vindt in muziek uit de 60-en 70-er jaren zijn voorbeelden, van James Taylor tot Bill Withers, van Beatles tot The Band.

  Met composities van zowel Egbert als van Baer op tafel gaan beiden op zoek naar het smeltpunt waarop twee muzikale werelden één worden. Het improviserend vermogen van zowel piano als stem wordt daarbij aangesproken. Dat beiden daar heel goed in zijn garandeert een spannende ontmoeting…

  Baer Traa studeert in 2015 af op het conservatorium van Rotterdam. Al in 2011 krijgt hij als jongste winnaar ooit de 1e prijs én de publieksprijs van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en een jaar later bereikt hij de finale van de Erasmus Jazz Prijs.

  De status van Egbert Derix mag als bekend verondersteld worden gezien zijn samenwerking met musici als Eric Vloeimans, Marillion, Fish & Gerard van Maasakkers.

  Egbert Derix foto Brendan van den Beuken

  Baer Traa is te zien en te beluisteren op You Tube:

  Just One Hour Away (Live):