Cambrinus Concerten biedt een podium voor pop-, rock-, jazz-, folk, country en klassieke muziek. Voor blues, wereldmuziek en Americana. En ook voor Latin en Chanson kun je bij Cambrinus Concerten terecht. In de loop van de jaren heeft Cambrinus Concerten steeds meer bekendheid gekregen, niet alleen onder de artiesten, singer-songwriters, muziekbandjes, muzikanten en theatermakers, maar ook onder het publiek, niet alleen binnen de grenzen van Horst aan de Maas, maar ver daar buiten, zelfs over de oceaan heen.

  Maar Cambrinus Concerten is niet het enige podium dat aan de weg timmert. Overal in Nederland wordt er – net zoals bij Cambrinus Concerten – ontzettend hard gewerkt om een podium te ontwikkelen dat slaat als een klok. En waar de artiest nog in het middelpunt staat, ten gerieve van het publiek!

   

  Horst concertpodia

   

  Links naar andere podia

  Op deze pagina kunt u “links” vinden naar andere podia in Nederland. Wie weet bent u tijdens uw vakantie in de buurt van Ede. Dan is het toch leuk om te weten dat daar “Live Stage Marnix” te vinden is. Een podium voor singer – songwriters in Ede. Of je kunt eens kijken naar het programma van een podium in de buurt, dat ook een geweldig programma biedt. Denk aan Domani in Venlo of Roepaen in Gennep. Of nog dichterbij: Kukeleku in ’t Gasthoês in Horst.

  Met deze pagina biedt Cambrinus Concerten u als bezoeker een service die u verder kan leiden naar mooie muziekervaringen. Heeft u tips voor deze pagina? Laat het ons weten en wij bekijken of het door uw getipte podium hier past.

  Tenslotte willen wij graag de aandacht vestigen op “Red Rooster”, het Blues- en Rootsprogramma van Omroep Venlo FM, waarin ook regelmatig aandacht voor de agenda van Cambrinus. Concerten: www.redroosterradio.nl.