Zondag 23 april – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten

  Egbert Derix & Sef Thissen op reis

   

  sef thissen

   

  “Wandern” is een liederencyclus met muziek én teksten van Egbert Derix, grotendeels gebaseerd op gedichten van zijn vader, journalist/schrijver Jan Derix (1936-2009) die Egbert in het Duits heeft vertaald en op muziek heeft gezet. Duits is voor immers de taal van de liedkunst. In de traditie van Beethoven, Schubert, Schumann, maar ook Falco en Grönemeyer. Egbert tekende naast de muziek ook voor een aantal nieuwe eigen gedichten.

  ‘Wandern’ wordt gezongen door bariton Sef Thissen – met thematiek en nieuwe muziek in het hier en in het nu. Een eclectisch samengaan van dichtkunst, klassieke zang, piano, compositie en improvisatie. Sef Thissen heeft zijn sporen in de klassieke zangkunst reeds ruim verdiend als solist en organisator van de Viva Classic concerten en optredens in binnen- en buitenland waaronder een concert met de Wiener Kammersymphonie in Wenen, de bakermat van de klassieke liedkunst.

  Tegen de tijd dat dit concert plaatsvindt is Wandern opgenomen in het Concertgebouw in Amsterdam ten bate van een cd van Egbert & Sef.

  Meer informnatie over Sef Thissen is te vinden op zijn en te horen en te zien op You Tube:

  L’Amore Vincerá: