POP  ·   ROCK  ·   KLASSIEK  ·   JAZZ  ·   BLUES  ·   WERELDMUZIEK  ·   FOLK  ·   COUNTRY  ·   AMERICANA  ·   CHANSON  · 

  Vriend van Cambrinus Concerten

  Net als iedereen heeft ook de cultuurwereld last van de economische crisis. Collega-podia zetten alle zeilen bij om te kunnen blijven programmeren. Sommige podia krimpen en reorganiseren… en sommigen stoppen.
  Door aankoop van een vriendenpas steun je ons muziekpodium en maak je mogelijk dat we door kunnen gaan met programmeren.

  De pas is te koop in Café Cambrinus en aan de entree bij ieder concert. En als je € 30,- overmaakt op de bankrekening van Stichting Cambrinus Concerten (rekeningnummer: NL29 RABO 0105341436), dan krijg je deze pas op naam thuis gestuurd.
  Op vertoon van deze pas kun je – als je dat wilt – bij ieder concert € 1,50 korting op je ticket terug krijgen gedurende de tijd van het betreffende concertseizoen.

  Geef je huisadres en e-mailadres door om je de pas toe te kunnen sturen en je op de hoogte te houden. Bel 077 – 3983009 of mail cambrinushorst@home.nl onder vermelding van “pas vriend van Cambrinus Concerten”

  Je steun wordt enorm op prijs gesteld. Zo maken vele kleine gebaren hét grote verschil!

  Cambrinus Concerten biedt ook bedrijven de mogelijkheid hun sympathie voor Cambrinus Concerten te laten blijken. Meer informatie vindt u op Sponsor van Cambrinus Concerten.

  Sponsors

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief