POP  ·   ROCK  ·   KLASSIEK  ·   JAZZ  ·   BLUES  ·   WERELDMUZIEK  ·   FOLK  ·   COUNTRY  ·   AMERICANA  ·   CHANSON  · 

  Bedrijfssponsoring

  Vertegenwoordigt u een bedrijf en heeft Stichting Cambrinus Concerten uw sympathie, dan zou uw steun eveneens welkom zijn. We weten dat ook bedrijven iedere euro moeten verantwoorden en stellen een bescheiden sponsorbijdrage zeer op prijs. Tevens willen we bedrijven de gelegenheid bieden om op die manier aan eigen personeel een cultureel programma aan te kunnen bieden.

  Sponsor
  Voor een bedrag van € 100,-* per concertseizoen vermelden wij graag uw bedrijf in ons programmaboekje en op onze website.
  Ons programmaboekje wordt twee maal per jaar in een oplage van ruim 5.000 exemplaren verspreid in de regio en daarbuiten.

  En iets cultureels voor uw personeel?
  Voor een bedrag van € 300,-* per seizoen wordt uw bedrijf vermeld in ons programmaboekje en website én stelt u uw personeel (of u zelf) in de gelegenheid om onze concerten te bezoeken. In het betreffende seizoen kan dan ieder concert gratis door één personeelslid bezocht worden.

  U kunt u personeel natuurlijk ook attent maken op de mogelijkheid om “Vriend van Cambrinus Concerten” te worden. Meer informatie daarover vindt u hier.

  * Een sponsorbijdrage is ex BTW en kan in uw boekhouding als kostenpost worden opgenomen.

   

  Sponsors

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief