Zondag 4 augustus – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten

  De Naobere, Grubbenvorst – Sevenum
  (Sevenumseweg 10, 5971 NL, Grubbenvorst)

  Negritos is als een roofdier. Rauwe, onverbloemde Argentijnse passie in de ontwapenende omgeving van de Naobere, de liefste locatie die je kunt voorstellen.

   

  Negritos is inderdaad als een roofdier. Zacht sluipend totdat het zich plots met een uitbarsting van kracht meester maakt van zijn prooi. Zo verovert Negritos zijn publiek. Een band van uitersten met ingetogen songs tot energieke uptempo folklore rock, waarin Argentijnse folklore wordt vermengd met Spaanse flamenco. Negritos rockt!
  Gedurende hun live show wisselen de leden van Negritos veel van instrumenten, waaronder de klassieke Spaanse gitaar, charango, cajon, xylofoon, bass, elektrische gitaar, durbuka, verschillende soorten fluiten. Negritos is een vijfmansband, geformeerd rond de twee Argentijnse broers Pablo en Diego Arias Lucioni…

   

  DE NAOBERE
  De Naobere is een betoverend plekje in het groen. De plek waar Stichting de Naobere thuis is met een woonhuis, opvanghuis, vakantiehuisjes, een manege, groentetuin, ezels, paarden, een idyllische moestuin, een knusse kas en een heus bakhuuske. Dat is de setting waarin Negritos voor ons speelt. In de liefste plek in de wijde omtrek…
  Stichting de Naobere biedt er zinvolle dagbesteding ín het groen voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. “Een zinvolle dagbesteding voor iedereen een voorwaarde is om goed in je vel te zitten. Het versterkt je gevoel van eigenwaarde, je bent nodig, je doet er toe, je ontmoet er collega’s, je maakt er nieuwe vrienden”. Zo klinkt de doelstelling van de plek waar je je meteen thuis voelt.
  Over onze vraag of we Negritos hier los mochten laten hoefde niet lang nagedacht te worden…

  Meer informatie over de locatie kunt u hier vinden.

  Een voorproefje van Negritos: