Zondag 15 april – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten

  CONCERT NATHALIE MATTEAU GEANNULEERD

  Uitverkocht!

  Door het wegvallen van het optreden van Nathalie Matteau komt er ineens een concertdag vrij. Zeker gezien het vooruitzicht dat we na 22 april voorlopig niet meer programmeren zoals men dat van ons gewend is, was het maken van een keuze niet moeilijk: Egbert Derix moest het zijn. Niemand heeft zo vele malen op het Cambrinuspodium gestaan als Egbert. En niemand ook zovele malen solo.

  Een bloemlezing uit Egbert’s muzikale leven…

  Prijzen op North Sea en verschillende keren een beste compositieprijs. Samen met Gerard van Maasakkers de Annie MG Schmidtprijs en meer…

  Maakt muziek met zijn eigen band Searing Quartet, met Digna Jansen (Jodymoon), met Ton Engels, Georges van de Ven,Iain Matthews en Fay Lovsky. Met Supertramp-saxofonist John Helliwell, Eric Vloeimans, Maurice Hermans (de zoon van …), Frans Pollux en René van Wegberg. Op zijn platen spelen naast Iain Matthews ook Fish en Steve Hogarth, beide zangers van Marillion, mee. Samen met Leo Jansen (Metropole Orkest) neemt hij de cd ‘Angeli in Cambrinus’ op en speelt met Mike Roelofs twee duoconcerten.
  Met operazanger Sef Thissen neemt hij in het Concertgebouw zijn cd Wandern op en voor de film ‘Noa ’t Zuuje’ over de Venlose carnaval maakt en speelt hij de soundtrack.

  Verdere introductie heeft Egbert Derix waarschijnlijk niet nodig….

  Maar wilt u toch meer informatie over Egbert Derix, dan kunt u terecht op zijn website. En op You Tube kunt u een optreden van Egbert zien (en horen) op een opname van Omrop Fryslân: