Zondag 18 maart – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten

  Uitverkocht!

  Laurel Canyon is de voormalige hippiewijk in Los Angeles waar in de eind zestiger jaren van de vorige eeuw de westcoastmuziek zijn oorsprong vond. Onder aanvoering van Brian Chartrand (The Sweet Remains) brengt een grote groep bevriende Amerikaanse musici een bijzonder eerbetoon aan de muzikale erfenis van deze bakermat van vele grote popmusici.

  ‘Live From Laurel Canyon ~ Songs & Stories of American Folk Rock’ is meer dan een gewone tribute act en al vertellend neemt de band haar publiek mee op reis langs alle grote popsongs uit de nalatenschap van The Mama’s & Papa’s, Buffalo Springfield, Byrds, James Taylor, CS&N, Neil Young, James Brown en The Eagles die in ons collectieve geheugen zijn blijven hangen.

  De muziek die tot op de dag van vandaag van grote invloed is geweest op de hedendaagse muziek generatie wordt tijdens de Europese tour in duo-bezetting gebracht door Brian Chartrans (zang en gitaar) en Lamar Gaines (toetsen). Brian Chartrand was leider van de band The Sweet Remains waarmee hij eerder in Cambrinus speelde…

  Meer informatie over “Live from Laurel Canyon” is te vinden op de website en de show is deels te zien en te beluisteren op You Tube:

  Big yellow taxi:

  Sister Golden Hair: