Zondag 29 september – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten
   Uitvrkocht

  Theater de Baersdonck, Grubbenvorst
  (Parkeerplaats Kloosterstraat 31, Grubbenvorst, ingang links via Beatrixstraat)

  Een Nederlandse popgroep, onvergelijkbaar in haar sound op een voor het grote publiek onbekende locatie, maar eentje zoals Cambrinus die best zelf had willen hebben: een heus theater, met tribune zelfs en toch intiem.

  Jodymoon is een publiekslieveling. Trouwe aanhangers hebben de band zich zien ontwikkelen tot band die – zoals de kranten onlangs schreven – rijp is voor de grote theaters. Voor deze gelegenheid blijft het theater echter klein en intiem…
  De zesde cd van Jodymoon is net uit en de reacties op ‘A love brand new’ zijn unaniem lovend.

  Jodymoon is zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets, in hun sound en ook nu tijdens dit Cambrinusconcert compleet gemaakt door celliste Marie-José Didderen en violiste Annelieke Marselje… In deze bezetting aanvoelend als een kamerorkest, met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound. Strijkers leggen een breed tapijt onder de composities van Digna Jansen en Johan Smeets, die moeiteloos van gitaar via percussie naar piano schuift.

   

  THEATER DE BAERSDONCK
  De Baersdonck in Grubbenvorst is een plek waar wonen, werken, leren en dagbesteding samenkomen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze kijken uit naar terugkeer in de maatschappij en willen hierin graag van betekenis zijn.
  Naast het prachtige theater in het hoofdgebouw van deze voormalige basisschool, zitten er ook een gratis bibliotheek, een creatief atelier en een eigen kantine, waar de cliënten hun steentje kunnen bijdragen”.
  Met 120 plaatsen biedt Theater De Baersdonck vanaf een tribune een mooi zicht op het podium dat voelt als dichtbij en intiem. Een plek waar Jodymoon zich thuis zal voelen. Het publiek ongetwijfeld ook. Laat je verrassen…

  Meer informatie over de locatie vindt u hier en van en over Jodymoon is hier meer informatie te vinden.

  Een voorproefje van Jodymoon: