Zondag 22 april – 16.00 uur – € 15,= excl. servicekosten

  double bill!

  Uitverkocht!

  Dit laatste concert van het seizoen wordt een double bill en dus twee bands op het podium: Black & Jules en Red Herring.

  BLACK & JULES

  Black & Jules wordt gevormd door bassist Pierce Black & Julia Zech (banjo), die voor de gelegenheid in Nederland zijn en deze middag openen. Als verrassing een bijzonder toetje om mee te beginnen…

  RED HERRING

  Red Herring staat voor folk roots, americana, love songs en murder ballads. Kniediep in de rootstraditie en met beide benen in het nu; dat is Red Herring. Red Herring breekt de tent af, vertelt verhalen over moord en overspel, verbaast met onnavolgbare solo’s en intense meerstemmige zang en doet je misschien zelfs een traantje wegpinken.

  Red Herring wordt gevormd door Arthur Deighton (Deighton Family Band, Kids on the Mountain), Joram Peeters (Meilof, Throat Wobbler Mangrove) en Paul van Vlodrop, die in het verleden het podium deelde met artiesten als Byron Berline, Bill Keith en Vince Gill. Loes van Schaijk (Lucy & the Man) komt oorspronkelijk uit Horst en maakt de band compleet. Eerder speelde Loes al eens in Cambrinus met de band Waterflow.

  Meer informatie over Black & Jules is te vinden op hun facebookpagina en ze zijn te zien en te beluisteren op You Tube:


  Meer informatie over Red Herring is te vinden op hun website en te zien en te beluisteren op You Tube: